♥Sofia och Ruda♥

 
 
Har varit i stallet och fotat Sofia på helgvärdinneridning. Sofia har aldrig ridit Ruda förut. Jag fotade bara lite men det gick väll ganska bra tycker jag. Dom tränade mycket på att göra skänkelvikningar. Ruda var lite motstretig i början men sen gick det bättre. Jag har varit på hööks och köpt ett par ridstövlar
 
/Frida♥

Hopptävling med min ängel♥

 
Hopptävling med min lilla Ellie. Hon var pigg och glad iallafall. Hon bockade lite men det finns inte med i filmen.
Vi blev felfria och det blev jag glad över. 
 
 
/Frida♥
 

Lady Elle

 
 
Lady Elle, eller Ellie som hon kallas är 10 år. Hon är en B-ponny, ungefär 124cm i mankhöjd. Hon är väldigt duktig på att hoppa, och har hoppat upp till 1,20 innan hon kom till ridskolan. Hennes ras är okänd.
Hon är väldigt, väldigt pigg att rida och gillar att bocka i galoppen. Men inga stora bockningar. Hon gillar att stå och mysa och är oftast glad i hanteringen. Dock kan hon bli sur i ridningen, speciellt när man ska fatta galopp. Annars är hon en ganska okomplicerad häst att rida. 
Hon har väldigt korta och snabba steg men är ändå skön att sitta på. Hon är små pigga steg i skritten, i traven har hon ganska fina lugna steg och i galoppen tar hon små språng och är väldigt snabb.
 
Hon är den bästa ponnyn i världen! ♥

Välkommen till min blogg!

 
Hej och välkommen till min blogg! :) Jag heter Frida och är född 2001, så jag är 11 men fyller 12 i sommar. Jag älskar hästar och rider en gång i veckan på ridskola men det händer ibland att det blir fler. På bilden ser ni mig och bästa Cojan från i somras på ridlägret. Mina favorithästar heter Ellie, Cojan, Blackie och Toffe. Jag är också skötare på Ellie tre gånger i veckan, och hon är nog min absoluta favvo. Men jag tycker annars om nästan alla hästar. Jag är just nu inne på mitt tredje år på ridskolan. 
Jag är lillasyster till Sofia (klicka här för att komma till hennes blogg) så hon kommer hjälpa mig i början och det kanske kommer hända att jag lägger ut lite bilder som hon har fotat och sådär. 
 
/Frida